Fotballspiller

Denne norske fotballspilleren ble født i Bergen 30.august 1996. Han ble oppvokst i Bergen sentrum, og er en skikkelig bygutt. Det hindret han ikke i å spille fotball. Rundt omkring i Bergen er det mange fotballbaner og klubber, hvor det er mulig å spille på kunstgress året rundt. Dette gjorde Fredrik Pallesen Knudsen til en eksklusiv fotballspiller, som tok veien til Haugesund for å spille for denne vestlandsklubben.

Han startet sin karriere i Djerv, og der var det et 4.divisjonslag. Der fikk han sin debut som 15-åring. Det tok ikke lang tid før selveste Brann kom på banen og hentet dette utrolige talentet til sin klubb. Brann, som vi vet, er Bergens stolthet og en av de største klubbene i Norge. Det skulle gå derimot trått i denne klubben, og førstelagsdebuten kom i kvalifiseringskampen mot Mjøndalen.

Tiden i Brann

Dette var en kamp som skulle sende Brann ned til første divisjon. Dette var en stor påkjenning for hele Bergen. Fredrik Pallesen Knudsen skulle imidlertid få en fast plass på laget, og de positive nyhetene la en demper på en sesongoppkjøring fram mot første divisjon. Da kunne han se fram mot en fast plass på laget, som han fikk fra 2015. Han fikk dette året NM-gull med juniorlaget til Brann.

For det var tiden på Branns juniorlag, som skulle forme Fredrik Pallesen som fotballspiller. Dette gjorde han til en mental sterk fotballspiller, og han er utrolig sterk i hodedueller, og generelt en veldig slagkraftig spiller. Han spiller som midtstopper, men sånn har det ikke alltid vært. Han begynte som midtbanespiller, grunnet sin styrke hvor han kunne vinne mange hodedueller og slå kraftig fra seg på midtbanen. Etter hvert ble han en midtstopper.

Tiden i Brann

Han gjorde seg fort bemerket i Brann, og spilte ti kamper i OBOS-ligaen for Brann, samt mange kamper i NM i fotball. Han fikk også med seg en del kamper for andrelaget til Brann den første sesongen. Det skulle bli enda flere positive nyheter for dette talentet i den første sesongen. Han fikk kontrakt med A-laget til 2017. Det skulle bli en utlånsavtale for Fredrik Pallesen, denne gangen gikk han til Åsane.

Her fikk han med seg flere kamper for Åsane sitt første lag i første divisjon. Her ble det en rask utvikling, og han fikk spille 28 kamper for Åsane. Han er en veldig høy spiller, han er 1.90 cm og veier 83 kg. Dette gjør han til den perfekte midtstopperen, og dette har han vært siden. Han gikk til Haugesund i 2017. I den første sesongen spilte han 27 kamper for A-laget.

Tiden i Haugesund

Han skrev en kontrakt med klubben som ikke er så langt fra Bergen, nemlig Haugesund. Her fikk han spille flere kamper for A-laget den første sesongen, hele 27 kamper ble oppført på han gjennom den første sesongen i 2017, med fem gule kort. I 2018-sesongen skulle han også få 27 kamper, to mål, og kun ett gult kort. Det er veldig rart å få kun ett gult kort.

Tiden i Haugesund utviklet Fredrik Pallesen til en mer rolig fotballspiller. Han har fått mer erfaring og liker å spille roligere. Han er fortsatt ung, og han har en stor framtid foran seg på A-laget til Haugesund, og kanskje turen går til utlandet en gang – det får tiden vise. Han er i hvert fall klar for enda en sesong i Haugesund, og er i hard-trening for øyeblikket under en ny trener.

Fredrik Pallesen Knudsen i Haugesund

I Haugesund bruker han draktnummer 4. Drakta til Haugesund er en fin blå og hvit drakt. Han er for øyeblikket på treningsleir med Haugesund i Spania, der blir grunnlaget lagt for neste sesong, som begynner på vårparten i Norge. Den andre sesongen i Haugesund kunne sees på som en suksess, der var det en klubbrekord på 53 poeng. Han er en av de største profilene i Haugesund for øyeblikket, og han blør for drakten.

Fredrik Pallesen Knudsen

Videre er han glad i fjellturer og lange gåturer med kamerater. Har han fri tar han gjerne en dag i Kvalvågen med gode venner på sommerstid. Han er også veldig glad i å danse og dra på salsakurs. Han er en veldig familiekjær person og liker å bruke tiden på de nærmeste rundt seg. Dette kommer godt med som en sterk midtstopper, hvor han må styre forsvarslinja til Haugesund kommende sesong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *