Haugesund FK

Stolt sponsor av Haugesund FK

Haugland kraft sponser Haugesund FK, og besitter en 8,94 prosentandel av fotballklubbens aksjer. De sponser klubben ut 2019 med mulighet for forlengelse. De ønsker dog ikke å ta direkte eierskap i klubben, som opprettholder nøytraliteten deres. En viktig verdi for kraftselskapet er å bidra til sysselsetting ved å gjøre regionen i og rundt Haugesund attraktiv å bo og jobbe i. Dette var en av årsakene til at Haugland kraft gikk inn som hovedsponsor i den nyoppstartede fotballklubben. De sponser også fotballklubben Avaldsnes Elite. Vi kan derfor si at de er med på å fremme breddeidretten. At Haugesund FK driver forsvarlig drift er viktig for Haugland kraft. Hva kan så Haugesund Kraft tilby deg som kunde?

  • Billigere strøm
  • Bestill TV og internett
  • Vær trygg med alarm

Strøm

For å bestille strøm, fyller du enkelt ut et skjema på Haugesund Kraft sin nettside. Du vil deretter bli kontaktet av en rådgiver innen én arbeidsdag. Du kan enten bestille strøm for seg selv, eller i en pakke med flere produkter samtidig. Ved å logge inn på «Min side» får du tilgang til ditt strømforbruk med en kostnadsoversikt. Du kan velge å utsette betaling, og får blant annet tilgang til eFaktura/avtalegiro, samt en detaljert fakturaforklaring. Du kan også få tilsendt informasjon om solcelleanlegg/solenergi, som kan være et attraktivt alternativ til din vanlige strømleveranse. Å bytte strøm er en enkel og rask prosess og er absolutt verdt bryet for å spare noen penger i året.

I Norge deler strømleverandører fritt bruk av det samme strømnettet. Som forbruker kan du selv velge å bytte leverandør. Prisen på strøm er relativt lik mellom ulike forbrukergrupper. Prisen bestemmes av forholdet mellom etterspørsel etter strøm og hvor mye som er tilgjengelig. Hvor mye vann som er vannmagasinene er en viktig faktor som påvirker pris. I perioder med mye regn og fulle magasiner, kan forbrukere forvente lavere priser, mens i perioder med relativt tomme magasiner, må Norge importere mer kraft, og da kan prisene stige. Kundene til Haugaland Kraft er innenfor prisområdet NO2 i Norge. Om du lurer på noe angående strømpriser, kan du fylle ut et kontaktskjema eller gå på «Spørsmål og svar» på nettsiden.

Internett og TV

Haugesund kraft leverer den kjente Altibox TV. Dette er en enkel løsning, med mange funksjoner og muligheter, som er ment å gi en god tv-opplevelse. Du kan f. eks. velge å spole tilbake til starten på et program, ta opp programmer, og se de enten hjemme eller andre steder. Om du kjøper TV og internett sammen, kan du velge mellom tre pakker: standard, medium og pluss. Standard gir 500 Megabits per sekund (MBPS) med 50 frie poeng, 500 timer opptak, Altibox-appen, samt et 7-dagers programarkiv med mulighet til å spole. Medium gir de samme fordelene, men med 80 MBPS, mens Pluss gir hele 1000 MBPS. Med andre ord får du mye valgfrihet til å sette sammen den TV-pakken som er best for deg.

Internett lønner seg som sagt å kjøpe sammen med TV, men du kan også velge separate bredbåndsprodukter. Disse inkluderer Altibox Fiberbredbånd med følgende MBPS hastighet: 80/80 (699 kr), 150/150 (849 kr), 300/300 (949 kr), 500/500 (1 149 kr), 1000/1000 (1 599 kr). Om du har en stor familie, anbefales en av de kraftigere versjonene, særlig om du strømmer mye serier og TV. Ruteren du får er Altibox WiFi Pluss, som er lett å installere og er laget for å forhindre dødsoner i huset, det vil si mangel på WiFi i enkelte rom. Det er ofte små og enkle tiltak som kan gjøre at du får raskere nett (som å re-starte nettverket) og disse tipsene finner du på Altibox sin nettside.

Alarm

Du kan velge å sikre boligen din mot både innbrudd og brann ved å kjøpe alarm. Det tilbys flere ulike alarmpakker. Brann- og innbrudds-pakkene inkluderer: Liten (for liten leilighet), Medium (for deg med enebolig), og Stor (om du har et større hus). Månedspris er 439 kr for alle pakkene, med ulikt etableringsgebyr avhengig av størrelse på alarmen. Alternativt kan du kun velge å ha kun brannalarm-pakke: liten, medium eller stor. Månedspris er 379 kr uansett, med ulikt etableringsgebyr basert på alarmstørrelse Brannalarmen er direkte koblet mot brannsentralen, og sikrer uttrykningen til huset ditt om en detektor skulle gå av. Du betaler én fast pris per måned uavhengig av hvor mange detektorer du har i huset ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *